Wat gebeurt er binnen TCKA?

Blijf up to date met de laatste ontwikkelingen binnen onze academy,
van onze horeca talenten tot evenementen, je vindt het hier!

Blijf up 2
date

Maak kennis met de ‘Impact Bakkerij’

The Colour Kitchen Academy werkt samen met verschillende organisaties, initiatieven enz.
Als je een opleiding volgt bij The Colour Kitchen ontmoet je misschien ook samenwerkingspartners , zoals Jacqueline – die de Impact Bakkerij oprichtte. We stellen haar graag aan je voor!  

 

De Impact Bakkerij – geen echte bakkerij. 

De Impact Bakkerij is geen echte bakkerij. Er wordt geen brood of taart gebakken maar iedereen is een bakker, zegt Jacqueline.  Een bakker van een fijn gevoel. Waarvoor ‘andere mensen echt zien’ en ‘luisteren naar elkaar’ je ingrediënten zijn. Met haar Impact Bakkerij adviseert Jacqueline ondernemers die graag medewerkers in dienst willen nemen die wat extra begeleiding nodig hebben bij het vinden en houden van werk.
Voor de toekomst hoopt Jacqueline dat de Impact Bakkerij een ontmoetingsplek wordt, een plek waar mensen uit allerlei culturen/met verschillende achtergronden zich met elkaar kunnen verbinden.

De samenwerking tussen Jacqueline en The Colour Kitchen Academy. 

De Impact Bakkerij en The Colour Kitchen organiseren samen impactlunches. Bij deze lunches  eten ondernemers met deelnemers van een opleiding bij The Colour Kitchen, met iemand die sinds kort in Nederland woont of met een deelnemer van het Taal en Werk traject. De lunch wordt klaargemaakt en geserveerd door deelnemers van The Colour Kitchen Academy.  


Wil je meer lezen over Jacqueline en de Impact Bakkerij, kijk dan op www.impactbakkerij.nl of op www.instagram.com/impactbakkerij

Recente berichten