Wat gebeurt er binnen TCKA?

Blijf up to date met de laatste ontwikkelingen binnen onze academy,
van onze horeca talenten tot evenementen, je vindt het hier!

Blijf up 2
date

Wie kom je tegen op de werkvloer bij TCK? Leer Daan en Sarah van Mitros kennen!

Een belangrijk onderdeel van je opleiding bij The Colour Kitchen Academy is het opdoen van praktijkervaring. We hebben verschillende plekken waar je aan de slag kunt.  


Ga je stagelopen bij Mitros dan word je begeleid door Sarah Broers. En je zult regelmatig Daan Peters tegenkomen, als hij een lunch komt kopen. Een van de taken van Daan is om ervoor te zorgen dat de catering goed draait. Tijd om hen aan je voor te stellen!

Daan is enthousiast over de samenwerking met The Colour Kitchen. Dat was hij al vanaf de start. Het doel van The Colour Kitchen – kansen bieden voor iedereen – past helemaal bij Mitros. Daan heeft zich er dan ook erg voor ingezet dat de samenwerking met The Colour Kitchen doorging. Hij zag het helemaal voor zich en maakte ook de andere medewerkers van Mitros enthousiast.  Dat lukte. Medewerkers maken graag een praatje met je en vinden het gezellig om je te leren kennen! 

Praktijkbegeleidster Sarah vindt het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt bij Mitros en ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat dat lukt, ze stelt je voor aan medewerkers van Mitros en houdt ze hen op de hoogte van waar je mee bezig bent . Sarah zorgt daarnaast voor een duidelijke planning tijdens de werkdagen maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Als je samenwerkt met Sarah dan wordt er gelachen :). En er is natuurlijk ook tijd voor een persoonlijk gesprek als je dat nodig hebt.

Haal jij straks je diploma of certificaat? Grote kans dat je dan Sarah en Daan tegenkomt tijdens het examendiner. Beiden vinden ze het namelijk erg leuk om dat samen te vieren. Sarah vertelt dat ze soms zelfs nog contact houdt met deelnemers die hun opleiding afgerond hebben.  


Recente berichten