Wat is een doel zonder visie?

Wij kijken vanuit de ogen van onze deelnemers naar het grotere plaatje, want alleen samen kunnen we groeien en van elkaar leren.

App een coach App een coach
It's real
talk

Onze filosofie

Onze filosofie

Ongekend talent

Afgeserveerd worden om redenen waaraan jij zelf niets kunt doen? Iedereen van ons maakte dit wel eens mee. (of je nou de langste was, the only gay in the village, de slechtste met gym, of degene met de moeder met de slechtste kledingsmaak). Een miljoen Nederlanders heeft elke dag dit gevoel. Daarom doen wij wat we doen.

#Iedereeneenkans!

We geloven dat het hebben van betaald werk een belangrijke bijdrage levert aan je gezondheid, eigenwaarde en zelfredzaamheid. Met onze programma’s bieden we iedereen die wil en kan werken de kans om zich te ontwikkelen richting duurzaam betaald werk.

Bekijk hoe wij dit doen

video play

Als dat maar fout gaat!

Bij ons vind je geen hoge drempels en we doen niet aan faalervaringen. Je ontwikkelt en leert pas echt als er ruimte is voor fouten en genoeg veiligheid om ze te erkennen en ervan te leren. Bij ons leer je in een echte commerciële werkomgeving, in een veilig en positief klimaat. Je komt jezelf tegen, stoot misschien wel dagelijks je hoofd (figuurlijk dan). Maar alles is een leerervaring en elke botsing brengt jou een stapje dichter bij je doel!

Onze Impact

We staan voor wat we doen en we werken resultaatgericht. Daar mag je ons ook op aanspreken! De mooiste voorbeelden van de impact die we maken lees je hier.

We zijn met iedereen die betrokken is, trots op al onze toppers die hun harde werk beloond zien worden met een echt diploma en een passende baan. Maar wat eigenlijk nog toffer is: iedereen die ons programma afrondt, is gegroeid in eigenwaarde, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Zo maken ze niet alleen het verschil voor zichzelf, maar ook voor de mensen om zich heen!

Onze Impact