Meet the team!

 

Maak kennis met ons team.
We zijn er voor jou!

App een coach App een coach
Het team

Wij maken het mogelijk!

Arie
Arie

Arie

Chief Learning Officer

Na veel omzwervingen is Arie nu Chief Learning Officer. Hij zorgt dat ons programma bij jou past. Maar ook dat het aansluit op de praktijk, zodat bedrijven je graag zien komen als je klaar bent.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Arie

“Rode biet en mierikswortel”

Arie is een man van contrasten. Hij is in zijn element tijdens een intense afdaling op zijn mountainbike... terwijl hij geniet van de zoete bosgeur die in zijn gezicht blaast. Scherp en zacht tegelijk.

Ooit stopte hij compleet ontmoedigd met de middelbare school. Hij ging aan het werk, kreeg stapje voor stapje beter door wie hij was en wat hij wilde en vond vertrouwen in zichzelf en in de wereld om zich heen. Dat wenst hij jou nu ook toe.

Irma
Irma

Irma

Coördinator opleiden en begeleiden

“Honderd kleine stappen maken samen een hele grote”, aldus Irma. Ze zoekt nieuwe deelnemers en coacht ze stap voor stap vooruit. Ook ondersteunt ze de andere coaches.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Irma

“Gegrilde paprika-risotto met burrata”

Het gaat er bij Irma niet om dat jij doet wat zij wil, maar dat je erachter komt wat jij wilt. Ze wil je écht leren kennen. En dan ziet ze altijd mogelijkheden. “Als het ene niet lukt, dan gaan we kijken wat er wél lukt, totdat je doet waar je blij van wordt.”

Een gevoel dat Irma goed kent: of ze nu werkt, surft, of met een mountainbike of snowboard van een berg af raast. En dat helpt ze jou ook ontdekken. “Een diploma is leuk”, zegt ze, “maar je geniet pas echt als je de kracht in jezelf ontdekt. Gewoon jij, zoals je bent.”

Kim
Kim

Kim

Jobcoach

“Met het juiste stukje hulp op het juiste moment kom je verder dan je ooit had durven dromen”, aldus Kim. Ze coacht je door het programma en helpt je bij het het vinden van een stage en betaalde werkplek.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kim

“Pizza met heel veel verse kruiden”

Na een week hard knallen, gevuld met goede gesprekken, fouten, lachen om fouten, kwetsbaar zijn en kleine stapjes vooruit, zakt Kim met een voldane glimlach op haar gezicht onderuit op de bank.

Een poosje geleden zat ze ook op die bank, maar dan zonder baan en glimlach. “Niet weten wat je wilt kan je echt radeloos maken”, zegt ze. Maar mede dankzij het juiste stukje hulp op het juiste moment, zit ze nu weer vol positiviteit en onstuitbaar enthousiasme helemaal op haar plek bij The Colour Kitchen Academy.