Meet the team!

 

Maak kennis met ons team.
We zijn er voor jou!

App een coach App een coach
Het team

Wij maken het mogelijk!

Arie
Arie

Arie

Chief Learning Officer

Na veel omzwervingen is Arie nu Chief Learning Officer. Hij zorgt dat ons programma bij jou past. Maar ook dat het aansluit op de praktijk, zodat bedrijven je graag zien komen als je klaar bent.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Arie

“Rode biet en mierikswortel”

Arie is een man van contrasten. Hij is in zijn element tijdens een intense afdaling op zijn mountainbike... terwijl hij geniet van de zoete bosgeur die in zijn gezicht blaast. Scherp en zacht tegelijk.

Ooit stopte hij compleet ontmoedigd met de middelbare school. Hij ging aan het werk, kreeg stapje voor stapje beter door wie hij was en wat hij wilde en vond vertrouwen in zichzelf en in de wereld om zich heen. Dat wenst hij jou nu ook toe.

Irma
Irma

Irma

Coördinator opleiden en begeleiden

“Honderd kleine stappen maken samen een hele grote”, aldus Irma. Ze zoekt nieuwe deelnemers en coacht ze stap voor stap vooruit. Ook ondersteunt ze de andere coaches.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Irma

“Gegrilde paprika-risotto met burrata”

Het gaat er bij Irma niet om dat jij doet wat zij wil, maar dat je erachter komt wat jij wilt. Ze wil je écht leren kennen. En dan ziet ze altijd mogelijkheden. “Als het ene niet lukt, dan gaan we kijken wat er wél lukt, totdat je doet waar je blij van wordt.”

Een gevoel dat Irma goed kent: of ze nu werkt, surft, of met een mountainbike of snowboard van een berg af raast. En dat helpt ze jou ook ontdekken. “Een diploma is leuk”, zegt ze, “maar je geniet pas echt als je de kracht in jezelf ontdekt. Gewoon jij, zoals je bent.”

Kim
Kim

Kim

Jobcoach

“Met het juiste stukje hulp op het juiste moment kom je verder dan je ooit had durven dromen”, aldus Kim. Ze coacht je door het programma en helpt je bij het het vinden van een stage en betaalde werkplek.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kim

“Pizza met heel veel verse kruiden”

Na een week hard knallen, gevuld met goede gesprekken, fouten, lachen om fouten, kwetsbaar zijn en kleine stapjes vooruit, zakt Kim met een voldane glimlach op haar gezicht onderuit op de bank.

Een poosje geleden zat ze ook op die bank, maar dan zonder baan en glimlach. “Niet weten wat je wilt kan je echt radeloos maken”, zegt ze. Maar mede dankzij het juiste stukje hulp op het juiste moment, zit ze nu weer vol positiviteit en onstuitbaar enthousiasme helemaal op haar plek bij The Colour Kitchen Academy.

Lisa
Lisa

Lisa

Communicatie

“Your speed doesn’t matter, forward is forward” (je snelheid doet er niet toe, vooruit is vooruit’) is haar favoriete uitspraak. Het maakt niet uit of je snel of langzaam richting je doel gaat, elke stap brengt je weer iets dichterbij. Lisa weet dat uit eigen ervaring: over haar studie pedagogiek deed ze bijvoorbeeld veel langer dan gepland. Door (bijna) elke dag weer een klein stukje verder te werken, rondde ze het toch af!

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Lisa

Steenovenpizza

Bij de Colour Kitchen Academy doet Lisa de communicatie. Ze houdt bijvoorbeeld deze website up-to-date, post berichten op social media en schrijft de nieuwsbrieven. Heb je een leuk idee voor de communicatie of mis je nog iets op deze site? Laat het haar gerust weten!

Linda
Linda

Linda

Coach

Wij hebben allemaal talent als cadeau gekregen. Het is aan ons om dit cadeau uit te pakken. Vervolgens stropen we onze mouwen op en kunnen we gaan ontdekken hoe onwijs waardevol dit cadeau is. Het maakt mij als coach enthousiast om met je mee te lopen. Want uit eigen ervaring weet ik dat een ontdekkingstocht inspirerend, prachtig en hobbelig kan zijn.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Linda

Bietenburger met cheddar, avocado, hummus en waterkers

Toen Linda bijvoorbeeld ontdekte dat ze blij wordt van elektrische gitaar spelen, ging dat niet zonder slag of stoot. Ze oefende, ging soms keihard op haar plaat en ze merkte: er zit kracht in kwetsbaarheid. Elke dag leer ik nieuwe dingen! Linda gunt jou ook een uitgepakt cadeau en vindt het gaaf wanneer jij stap voor stap ontdekt: “Wauw! Dit geeft mij energie en hier word ik blij van!”

Anne-Marie
Anne-Marie

Anne-Marie

Coach

"Echt naar je luisteren, je echt zien en daarbij aansluiten" dat vind ik belangrijk in mijn werk als coach." Anne-Marie gelooft erin dat iedereen wil werken, erbij wil horen en mee wil doen. Zij zet zich er 100% voor in om je hierin te coachen en ondersteunen. Anne-Marie wordt er blij van als je kunt genieten van je dag!

Klik op de afbeelding om te lezen wat Anne-Marie in haar vrije tijd doet.

Anne-Marie

Goed gevulde pasta frutti di mare in pikante tomatensaus

Als Anne-Marie niet voor The Colour Kitchen werkt is ze graag buiten, lekker bewegen! Wandelen met haar hond, hardlopen en powerwallk-training geven. En: tijd doorbrengen met familie en vrienden. Samen heerlijk eten of (als het mooie weer is) suppen.