Meet the team!

 

Maak kennis met ons team.
We zijn er voor jou!

App een coach App een coach
Het team

Wij maken het mogelijk!

Bartel
Bartel

Bartel

Oprichter en directeur

Binnen The Colour Kitchen Academy stuurt Bartel het team aan, en buiten The Colour Kitchen Academy maakt hij andere organisaties enthousiast zodat het traject voor jou steeds beter wordt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Bartel

“Verse pasta”

De mooiste momenten voor Bartel? De onverwachte gesprekjes tijdens de examendiners. Zoals die keer dat hij een opa en oma sprak die met waterige ogen vertelden dat hun kleinzoon zijn zelfverzekerdheid weer had teruggevonden.

Hij moet het hardste lachen om de aanstekelijke lach van anderen, en hij geniet ervan als hij voor een plek kan zorgen waar anderen genieten. “Ervaar eerst wat je zelf leuk vindt, waar je energie van krijgt”, zegt hij. “En tot je eigen verwondering is dat waarschijnlijk precies waar je talent blijkt te liggen.”

Marie
Marie

Marie

Coördinator training & development

Marie maakt het mogelijk dat alle coaches en praktijkbegeleiders werken volgens de methoden van The Colour Kitchen Academy en zich blijven zich ontwikkelen.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Marie

“Bistek visayas: steak, sojasaus, citroen en witte uien”

“In jezelf geloven, doorzettingsvermogen en een beetje lief zijn voor jezelf. Dat zijn eigenschappen die mij hebben geholpen om dichter bij mijn doelen te komen”, zegt Marie.

Deze les leerde ze toen ze middenin de crisis van 2008 afstudeerde, geen baan kon vinden, en na veel tegenslagen het even niet meer zag zitten en de hoop op een baan verloor. Met vallen en opstaan leerde ze zichzelf te accepteren zoals ze is, en juist toen viel alles op zijn plek. Nu helpt ze anderen om daar ook te komen.

Arie
Arie

Arie

Chief Learning Officer

Na veel omzwervingen is Arie nu Chief Learning Officer. Hij zorgt dat ons programma bij jou past. Maar ook dat het aansluit op de praktijk, zodat bedrijven je graag zien komen als je klaar bent.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Arie

“Rode biet en mierikswortel”

Arie is een man van contrasten. Hij is in zijn element tijdens een intense afdaling op zijn mountainbike... terwijl hij geniet van de zoete bosgeur die in zijn gezicht blaast. Scherp en zacht tegelijk.

Ooit stopte hij compleet ontmoedigd met de middelbare school. Hij ging aan het werk, kreeg stapje voor stapje beter door wie hij was en wat hij wilde en vond vertrouwen in zichzelf en in de wereld om zich heen. Dat wenst hij jou nu ook toe.

Irma
Irma

Irma

Coördinator opleiden en begeleiden

“Honderd kleine stappen maken samen een hele grote”, aldus Irma. Ze zoekt nieuwe deelnemers en coacht ze stap voor stap vooruit. Ook ondersteunt ze de andere coaches.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Irma

“Gegrilde paprika-risotto met burrata”

Het gaat er bij Irma niet om dat jij doet wat zij wil, maar dat je erachter komt wat jij wilt. Ze wil je écht leren kennen. En dan ziet ze altijd mogelijkheden. “Als het ene niet lukt, dan gaan we kijken wat er wél lukt, totdat je doet waar je blij van wordt.”

Een gevoel dat Irma goed kent: of ze nu werkt, surft, of met een mountainbike of snowboard van een berg af raast. En dat helpt ze jou ook ontdekken. “Een diploma is leuk”, zegt ze, “maar je geniet pas echt als je de kracht in jezelf ontdekt. Gewoon jij, zoals je bent.”

Jan Willem
Jan Willem

Jan Willem

Chief Facilitating Officer

Mensen helpen zichzelf te ontwikkelen, mooier wordt het niet! Als CFO van The Colour Kitchen Academy helpt Jan Willem onze teamleden om onze deelnemers aan betekenisvol werk te helpen. Dat doet hij door al die zaken die "ook" nodig zijn om je passie te leven zo makkelijk mogelijk geregeld worden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Jan Willem

“Verse groente uit de oven met een visje of een stukje vlees!"

In het kader van Keep It Simpel Stupid eet Jan Willem de laatste tijd goede groenten en "eiwitten" met een minimale behandeling. Heerlijk. Klein glaasje wijn voor het mediterrane ... en klaar !

Kim
Kim

Kim

Jobcoach

“Met het juiste stukje hulp op het juiste moment kom je verder dan je ooit had durven dromen”, aldus Kim. Ze coacht je door het programma en helpt je bij het het vinden van een stage en betaalde werkplek.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kim

“Pizza met heel veel verse kruiden”

Na een week hard knallen, gevuld met goede gesprekken, fouten, lachen om fouten, kwetsbaar zijn en kleine stapjes vooruit, zakt Kim met een voldane glimlach op haar gezicht onderuit op de bank.

Een poosje geleden zat ze ook op die bank, maar dan zonder baan en glimlach. “Niet weten wat je wilt kan je echt radeloos maken”, zegt ze. Maar mede dankzij het juiste stukje hulp op het juiste moment, zit ze nu weer vol positiviteit en onstuitbaar enthousiasme helemaal op haar plek bij The Colour Kitchen Academy.

Lisa
Lisa

Lisa

Communicatie

“Your speed doesn’t matter, forward is forward” (je snelheid doet er niet toe, vooruit is vooruit’) is haar favoriete uitspraak. Het maakt niet uit of je snel of langzaam richting je doel gaat, elke stap brengt je weer iets dichterbij. Lisa weet dat uit eigen ervaring: over haar studie pedagogiek deed ze bijvoorbeeld veel langer dan gepland. Door (bijna) elke dag weer een klein stukje verder te werken, rondde ze het toch af!

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Lisa

Steenovenpizza

Bij de Colour Kitchen Academy doet Lisa de communicatie. Ze houdt bijvoorbeeld deze website up-to-date, post berichten op social media en schrijft de nieuwsbrieven. Heb je een leuk idee voor de communicatie of mis je nog iets op deze site? Laat het haar gerust weten!

Linda
Linda

Linda

Coach

Wij hebben allemaal talent als cadeau gekregen. Het is aan ons om dit cadeau uit te pakken. Vervolgens stropen we onze mouwen op en kunnen we gaan ontdekken hoe onwijs waardevol dit cadeau is. Het maakt mij als coach enthousiast om met je mee te lopen. Want uit eigen ervaring weet ik dat een ontdekkingstocht inspirerend, prachtig en hobbelig kan zijn.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Linda

Bietenburger met cheddar, avocado, hummus en waterkers

Toen Linda bijvoorbeeld ontdekte dat ze blij wordt van elektrische gitaar spelen, ging dat niet zonder slag of stoot. Ze oefende, ging soms keihard op haar plaat en ze merkte: er zit kracht in kwetsbaarheid. Elke dag leer ik nieuwe dingen! Linda gunt jou ook een uitgepakt cadeau en vindt het gaaf wanneer jij stap voor stap ontdekt: “Wauw! Dit geeft mij energie en hier word ik blij van!”