Samenwerken

Meer weten over hoe je als werkgever met ons kunt samenwerken?

App een coach App een coach
Samenwerken

Met ons samenwerken?

Met ons samenwerken?

Impact maken we samen

De kracht van onze werkwijze komt voor een belangrijk deel uit de partnerschappen die we aangaan. Zonder de werkplekken van onze horeca-partners bijvoorbeeld, zouden we geen programma’s kunnen aanbieden. Wil jij ook mensen van bank naar baan helpen? We delen heel graag onze kennis en ervaring. Want alleen met elkaar kunnen we #iedereeneenkans geven!

Werkgever

Geef jij als werkgever een kans aan een van onze startend professionals? Onze deelnemers leggen tijdens hun opleidingsprogramma de basis voor een succesvolle start in de keuken of bediening. Met een erkend diploma of certificaat op zak, stromen ze uit bij inclusieve werkgevers die de waarde zien van goed opgeleide mensen en graag wat extra begeleiding bieden.

Wil je meer weten over hoe je als werkgever met ons kunt samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Verwijzer

Verwijzer

Begeleid, ondersteun of adviseer jij iemand onderweg van bank naar baan? Dan kun je voor vragen, bijvoorbeeld over de inhoud van ons aanbod, of over de kosten van de programma’s, terecht bij Irma of Arie. (link naar bio’s). Neem gerust contact met ons op om even te sparren over of ons aanbod past bij de persoon waarbij jij betrokken bent.